Donald veshaj

Donald veshaj смотреть последние обновления за сегодня на .

Promo l “Më lër të flas” nga data 1 tetor në Top Channel!

264442
3198
211
00:01:21
27.09.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të shtunë mbrëma në "Më liii të flaaass". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të shtunën mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Moderatorë: Donald dhe Romeo Veshaj Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Donald - Hesht (Official Video)

2258124
21167
1078
00:02:31
01.09.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗗𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱 - 𝗛𝗲𝘀𝗵𝘁 (𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼) ✔️ Did you subscribe to 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 & 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Lyrics by: 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 🎵 Mix Master by: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 🎥 Video by: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 🎥 Directed by: 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & ©️ DONALD & ROMEO & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #DonaldVeshaj #Hesht #Folé

Donald - Nuk Je (Official Video)

7908492
63639
4759
00:02:57
19.03.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗗𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱 - 𝗡𝘂𝗸 𝗝𝗲 (𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼) ✔️ Did you subscribe to 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 & 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Lyrics by: 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 🎵 Mix & Master: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 🎥 Video by: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 🎥 Directed by: 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & ©️ DONALD & ROMEO & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #DonaldVeshaj #NukJe #Folé

Showbiz- "Na lini të kërcejmë!" Bora Zemani dhe Donald Veshaj ndajnë foton e parë pas ribashkimit

3320
43
2
00:06:25
28.09.2022

#rtvora #diteere #show #arjolashehu #arjonmuça #showbiz Një emision i drejtuar nga Arjola Shehu dhe Arjon Muça. Çdo ditë nga e hëna në të premte ora 07:00 - 10:00. Emisioni 180 minuta është konceptuara në tre shtylla. Temat e trajtuara në emision mbulojnë të gjithë spektrin e zhvillimeve ditore si: politikë, aktualitet, kulturë, show biz etj. Në çdo puntatë, i ftuar është edhe një personazh, profil. Në fashën e parë të orarit, emisioni ka të gërshetuar informacionin utilitar, aktualitetin dhe muzikën në 60 minuta. Herë pas here në këtë fashë ka ndërhyrje nga terreni me gazetarët për zhvillimet e mëngjesit apo edhe të ftuar protagonist të një ngjarjeje. Nga e hëna në të premte ora 07:00-10:00. Për më shumë lexoni në: Follow RTV Ora Website: 🤍oranews.tv Youtube 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍

Romeo ft Ermal Fejzullahu - Më e Mira (Official Video)

11017987
55262
1174
00:02:36
18.06.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗼 𝗳𝘁 𝗘𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗙𝗲𝗷𝘇𝘂𝗹𝗹𝗮𝗵𝘂 - 𝗠𝗲 𝗲 𝗠𝗶𝗿𝗮 (𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼) ✔️ Did you subscribe to 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 & 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Lyrics by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 & 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 🎵 Mix/Master: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 🎥 Video by: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 : Instagram ► 🤍 🎤 Connect with 𝗘𝗥𝗠𝗔𝗟 𝗙𝗘𝗝𝗭𝗨𝗟𝗟𝗔𝗛𝗨 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔​ : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & ©️ DONALD & ROMEO & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #RomeoVeshaj #ErmalFejzullahu #Folé

Elgit Doda x Donald x Romeo - Picasso (Official Video)

8869045
36822
1881
00:02:51
15.04.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗘𝗹𝗴𝗶𝘁 𝗗𝗼𝗱𝗮 𝘅 𝗗𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱 𝘅 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗼 - 𝗣𝗶𝗰𝗮𝘀𝘀𝗼 (𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼) ✔️ Did you subscribe to 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Lyrics: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 & 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 & 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 🎵 Beat: 𝗛𝗔𝗭𝗬 🎵 Mix/Master: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 🎥 Video: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 🎥 Directed by: 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 ✔️ Published by: 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 : Instagram ► 🤍 🎤 Connect with 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 : Instagram ► 🤍 🎤 Connect with 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #ElgitDodaDonaldRomeo #Picasso #Folé

Donald Veshaj ka frike pas fotos se publikuar me Bora Zemanin...

258
7
1
00:01:05
28.09.2022

All the videos , songs , images , and graphics used in the videos belong to their respective owners and I or this channel does not claim any right over them . Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976 , allowance is made for " fair use " for purposes such as criticism , comment , news reporting , teaching , scholarship , education and research . Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing . " #borazemani #perputhen #perputhenprime #arjankonomi #mevlanshaba #fifi #donaldveshaj #beatrix #arbanaosmani #beatrixramosaj #donaldi #donaldveshaj #romeoveshaj #melerteflas #elvanagjata #tayna #ledrivula #dhuratadora #kida #noizy #stresi #melisalleshi #butrintimeri #ardigjebrea #luanavjollca #ediell #edielashqiptare

Bora Zemani konfirmon lidhjen me Donald Veshajn , ja cfar thote...

7292
66
10
00:01:28
27.09.2022

All the videos , songs , images , and graphics used in the videos belong to their respective owners and I or this channel does not claim any right over them . Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976 , allowance is made for " fair use " for purposes such as criticism , comment , news reporting , teaching , scholarship , education and research . Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing . " #borazemani #perputhen #perputhenprime #arjankonomi #mevlanshaba #fifi #donaldveshaj #beatrix #arbanaosmani #beatrixramosaj #donaldi #donaldveshaj #romeoveshaj #melerteflas #elvanagjata #tayna #ledrivula #dhuratadora #kida #noizy #stresi #melisalleshi #butrintimeri #ardigjebrea #luanavjollca #ediell #edielashqiptare

Çfarë tha Semi Jaupaj për çiftin Bora Zemani & Donald Veshaj / Bashkëpunim sëshpejti me Yll Limanin?

1403
26
0
00:01:45
28.09.2022

Çfarë tha Semi Jaupaj për çiftin Bora Zemani & Donald Veshaj / Bashkëpunim sëshpejti me Yll Limanin? / 🤍

Elgit Doda - TL (Toxic Love) [Official Video]

31329697
122971
2431
00:03:18
13.10.2021

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗘𝗹𝗴𝗶𝘁 𝗗𝗼𝗱𝗮 - 𝗧𝗟 (𝗧𝗼𝘅𝗶𝗰 𝗟𝗼𝘃𝗲) [𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼] ✔️ Did you subscribe to 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Lyrics by: 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝, 𝗔𝗟𝗕𝗔𝗡 𝗞𝗢𝗡𝗗𝗜, 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔, 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝 🎵 Mix/Master by: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 🎥 Video by: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 🎥 Directed by: 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 🎵 Layer Vocal: 𝗞𝗟𝗢𝗗𝗜𝗔𝗡 𝗞𝗢𝗗𝗥𝗔 📌 Actor: 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝, 𝗫𝗛𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗖𝗔𝗥𝗔 ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗔𝗟𝗕𝗔𝗡 𝗞𝗢𝗡𝗗𝗜 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝: Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 : Instagram ► 🤍 🎥 Connect with 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #ElgitDoda #TL #Folé

Donald Veshaj se shpejti martes me Bora Zemanin

156
5
0
00:02:09
28.09.2022

Donald Veshaj dhe Bora Zemani jan cifti me i perfolur i vitit por cilat jan planet shikoni videon Ky reagim është regjistruar dhe redaktuar nga Shou bizi Shqiptar . Pikëpamjet e Shou bizit Shqiptar nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e ndonjë njeriu në Tokë. *Mohimi i përgjegjësisë për të drejtën e autorit sipas Seksionit 107 të Ligjit për të Drejtën e Autorit 1976, lejimi bëhet për "përdorim të drejtë" për qëllime të tilla si kritika, komenti, raportimi i lajmeve, mësimdhënia, bursa dhe kërkimi. Përdorimi i drejtë është një përdorim i lejuar nga statuti i së drejtës së autorit që përndryshe mund të jetë shkelje. Përdorimi jofitimprurës, edukativ ose personal i jep ekuilibrit në favor të përdorimit të drejtë. Asnjë shkelje e të drejtës së autorit nuk synohet. TË GJITHA TË DREJTAT U takojnë pronarëve të tyre përkatës. This reaction was recorded and edited by Shou bizi Shqiptar. The views of Shou bizi Shqiptar do not necessarily represent the views of any person on Earth. *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, permission is granted for "fair use" for purposes such as criticism, commentary, news reporting, teaching, scholarship and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that would otherwise be infringement. Nonprofit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG to their respective owners

Bora Zemani dhe Donald Veshaj tregojn gjithcka ne me ler te flas

4587
40
0
00:01:48
27.09.2022

Bora dhe Donaldi me ne fund tregojn gjith historin e fshehjes se tyre Ky reagim është regjistruar dhe redaktuar nga Shou bizi Shqiptar . Pikëpamjet e Shou bizit Shqiptar nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e ndonjë njeriu në Tokë. *Mohimi i përgjegjësisë për të drejtën e autorit sipas Seksionit 107 të Ligjit për të Drejtën e Autorit 1976, lejimi bëhet për "përdorim të drejtë" për qëllime të tilla si kritika, komenti, raportimi i lajmeve, mësimdhënia, bursa dhe kërkimi. Përdorimi i drejtë është një përdorim i lejuar nga statuti i së drejtës së autorit që përndryshe mund të jetë shkelje. Përdorimi jofitimprurës, edukativ ose personal i jep ekuilibrit në favor të përdorimit të drejtë. Asnjë shkelje e të drejtës së autorit nuk synohet. TË GJITHA TË DREJTAT U takojnë pronarëve të tyre përkatës. This reaction was recorded and edited by Shou bizi Shqiptar. The views of Shou bizi Shqiptar do not necessarily represent the views of any person on Earth. *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, permission is granted for "fair use" for purposes such as criticism, commentary, news reporting, teaching, scholarship and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that would otherwise be infringement. Nonprofit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG to their respective owners

The Claudia - Behind the Scenes of Donald (HESHT)

26896
317
15
00:17:57
05.09.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗧𝗵𝗲 𝗖𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗮 - 𝗕𝗲𝗵𝗶𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲 𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝗗𝗼𝗻𝗮𝗹𝗱 (𝗛𝗘𝗦𝗛𝗧) ✔️ Did you subscribe to 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new videos. 🎥 Video: 𝗙𝗨𝗟𝗟𝗠𝗢𝗢𝗡 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 🎥 Directed by: 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎥 Connect with 𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗜𝗔 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗗𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & © THE CLAUDIA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #DonaldVeshaj #BehindtheScenes #Fole

Bora Zemani dhe Donald Veshaj i thonë të gjitha: I shkrova…

3813
26
0
00:01:57
27.09.2022

Bora Zemani dhe Donald Veshaj i thonë të gjitha: I shkrova… / 🤍

Donald Veshaj - Hesht(Official Video)

2218
38
4
00:01:22
01.09.2022

Donald Veshaj live në Sunny Hill festival. Dëgjoni këngë të tjera live në kanalin tim të YOUTUBE Subscribe ,comment, like

Donaldi thyen heshtjen e BBVIP! Lori,Mozzik & Ledion Liço vijnë me rrëfime ekskluzive-Më lër të flas

995374
10597
772
01:52:03
30.04.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Ledri Vula & Donald Veshaj – Ni gotë për ty (Përformancë live)

23367
352
8
00:02:36
08.07.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Tregon vet Donald Veshaj un do moderoj bashk me

3408
48
2
00:00:53
23.09.2022

Donald Veshaj me ne fund na qetson dhe tregon se ku do vazhdoj te moderoj per me shum shikoni videon dhe jepni komentin tuaj Ky reagim është regjistruar dhe redaktuar nga Shou bizi Shqiptar . Pikëpamjet e Shou bizit Shqiptar nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e ndonjë njeriu në Tokë. *Mohimi i përgjegjësisë për të drejtën e autorit sipas Seksionit 107 të Ligjit për të Drejtën e Autorit 1976, lejimi bëhet për "përdorim të drejtë" për qëllime të tilla si kritika, komenti, raportimi i lajmeve, mësimdhënia, bursa dhe kërkimi. Përdorimi i drejtë është një përdorim i lejuar nga statuti i së drejtës së autorit që përndryshe mund të jetë shkelje. Përdorimi jofitimprurës, edukativ ose personal i jep ekuilibrit në favor të përdorimit të drejtë. Asnjë shkelje e të drejtës së autorit nuk synohet. TË GJITHA TË DREJTAT U takojnë pronarëve të tyre përkatës. This reaction was recorded and edited by Shou bizi Shqiptar. The views of Shou bizi Shqiptar do not necessarily represent the views of any person on Earth. *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, permission is granted for "fair use" for purposes such as criticism, commentary, news reporting, teaching, scholarship and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that would otherwise be infringement. Nonprofit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG to their respective owners

EKSLUZIVE momente nga prapaskena e Me Ler Te Flas ku Bora dhe Donaldi duken shume te lumtur

23148
155
12
00:01:04
28.09.2022

EKSLUZIVE momente nga prapa skena e Me Ler Te Flas ku Bora dhe Donaldi duken shume te lumtur Me ler te flas Big Brother Albania Big Brother Vip Albania Big Brother Big Brother Albania Big Brother Vip Albania Donaldi Beatrixa Trixa Bora Zemani Arbana Osmani Perputhen Einxhell Monika Iliri Arjola big brother albania 2021 big brother vip albania 2021 big brother albania 2022 big brother big brother vip Muzik shqip Hitet 2022 Hitet Shqip 2022 Muzika Shqip Edi Rama Sali Berisha Capital T Elvana Gjata Don Xhoni Albin Kurti Beatrix Ramosaj Donald Veshaj Rita Ora Dua Lipa

Lot & emocione të forta! Donaldi dhe Semi përballë njëri-tjetrit, Agron Llakaj vjen me rrëfim prekës

1014683
11939
868
01:54:50
21.05.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Donald Veshaj flet për emocionet e tij, Bora apo Beatrix?

314437
1224
62
00:06:43
14.03.2022

Did you subscribe to T7's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new videos. Follow T7 on: FB: 🤍 IG: 🤍 WEB: 🤍 Publisher: Onair Media - 🤍 All Rights Reserved © & ℗ T7 & Onair Media

Donald Veshaj flet për djalin e Bora Zemani

182473
582
25
00:01:11
16.07.2022

Show Bizz

Donald Veshaj pranon se kënga e tij e fundit është dedikim për dikë që punon në Top Channel

213113
1493
85
00:01:30
30.04.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Përballë sfidës së karaokes, Megi & Beniada lagen me qumësht nga mikrofoni - Më lër të flas

160818
1107
00:07:30
03.06.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Gjiko në një rrëfim të sinqertë, i thotë të gjitha! Beniada & Megi flasin pa filtra – Më lër të flas

740001
7388
418
01:39:07
04.06.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Donald Veshaj (live) i kerkon fansave per Boren ate qe nuk pritej...

10010
124
0
00:01:05
18.04.2022

#borazemani #donaldveshaj #perputhen #perputhenprime #subscribe #fyp #show #showbiz #showtv #viral #viralvideo #viralvideos

Donald dhe Romeo Veshaj sherri shkon deri ne ...

1912
12
1
00:02:09
19.09.2022

Donaldi dhe Romeo kan mar te gjith masat per te mbrojt nderin e Bores dhe te tyrin nga sharjet qe u vijn nga rrjetet sociale per me shum shikoni videon dhe jepni komentin tuaj Ky reagim është regjistruar dhe redaktuar nga Shou bizi Shqiptar . Pikëpamjet e Shou bizit Shqiptar nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e ndonjë njeriu në Tokë. *Mohimi i përgjegjësisë për të drejtën e autorit sipas Seksionit 107 të Ligjit për të Drejtën e Autorit 1976, lejimi bëhet për "përdorim të drejtë" për qëllime të tilla si kritika, komenti, raportimi i lajmeve, mësimdhënia, bursa dhe kërkimi. Përdorimi i drejtë është një përdorim i lejuar nga statuti i së drejtës së autorit që përndryshe mund të jetë shkelje. Përdorimi jofitimprurës, edukativ ose personal i jep ekuilibrit në favor të përdorimit të drejtë. Asnjë shkelje e të drejtës së autorit nuk synohet. TË GJITHA TË DREJTAT U takojnë pronarëve të tyre përkatës. This reaction was recorded and edited by Shou bizi Shqiptar. The views of Shou bizi Shqiptar do not necessarily represent the views of any person on Earth. *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, permission is granted for "fair use" for purposes such as criticism, commentary, news reporting, teaching, scholarship and research. Fair use is a use permitted by the copyright statute that would otherwise be infringement. Nonprofit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG to their respective owners

Elgit Doda x Romeo Veshaj - Piloti (Official Audio)

4205352
29972
672
00:02:19
15.01.2022

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - 🤍 𝗘𝗹𝗴𝗶𝘁 𝗗𝗼𝗱𝗮 𝘅 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗼 𝗩𝗲𝘀𝗵𝗮𝗷 - 𝗣𝗶𝗹𝗼𝘁𝗶 (𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗔𝘂𝗱𝗶𝗼) ✔️ Did you subscribe to 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔's Official channel? 👇🏼 ► 🤍 👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs. 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► 🤍 🎵 Produced by: 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 🎵 Mix/Master by: 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 ✔️ Published by: 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 🎤 Connect with 𝗘𝗟𝗚𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔 : Instagram ► 🤍 🎤 Connect with 𝗥𝗢𝗠𝗘𝗢 𝗩𝗘𝗦𝗛𝗔𝗝 : Instagram ► 🤍 🎵 Connect with 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗡𝗚𝗟𝗘𝗡 𝗕𝗢𝗝𝗔 : Instagram ► 🤍 ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 : Instagram ► 🤍 ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved. #ElgitDodaRomeoVeshaj #Piloti #Folé

Del e fshehta pse Donald Veshaj humb Big Brother VIP

86784
744
31
00:00:57
05.03.2022

#youtube #live #tiktok #viral #albania #shorts #perputhen #bbvip #funny #donaldveshaj #stresi #noizy #fyp #music #albanianmusic #tirana #shkodra #durres #vlore #shqiperialive #shqiperi #vipat

Donald Veshaj rrëfen për herë të parë vështirësitë e Big Brother: “Të ndiqte syri i…”-Më lër të flas

87624
712
43
00:02:22
30.04.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Donald Veshaj & Beatrix Ramosaj kane qene bashke edhe pas daljes nga Big Brother Vip...

12769
72
14
00:00:50
01.09.2022

All the videos, songs, images, and graphics used in the videos belong to their respective owners and I or this channel does not claim any right over them. Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing". #shorts #showtv #showbiz #subscribe #viralvideo #fyp #fypシ #viral #viral #viralnews #borazemani #donaldveshaj #donaldi #shortsvideo #shortsvideos #shortvideo #shortvideos #video #videos #videoshow #subscribers #beatrix #beatrixramosaj

Më lër të flas/ Mc Kresha, Lyrical Son & Adrola Dushi siç nuk i keni parë ndonjëherë

702358
6906
332
01:39:58
14.05.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

A do të pranojë Donald Veshaj të bëjë një reklamë me borën? Telefonata kurth.

127045
991
59
00:04:06
13.04.2022

- - - Në 'Telefonatën kurth' këtë herë 'preja' ishte Donald Veshaj. A pranoi aktori të marrë pjesë në një reklamë me borë(n)? Donald Veshaj Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini 🤍 🤍 🤍 #TopAlbaniaRadio #TopAlbaniaRadioPodcast #Ndryshe

Donald Veshaj zbulon telefonatën e parë pas daljes së tij nga BBVIP - Më lër të flas

100634
626
19
00:01:35
30.04.2022

"Më liii të flaaass"... epo, tani mund të flasin! Janë vëllezërit më të përfolur të momentit dhe në këtë program planifikojnë të jenë po aq të pacensuruar sa në përditshmëri, prandaj as ne nuk e parashikojmë dot se çfarë do të ndodhë çdo të Premte mbrëma në "Më lër të flas". Me një larmishmëri temash, të ftuar VIP, lojërash dhe performancash në studio, ‘Më lër të flas’ sjell alternativën më të mirë për të kaluar të premten mbrëma me të qeshura, energji dhe situata që nuk i keni parë në asnjë program televiziv. Për më shumë vizitoni: 🤍 Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: 🤍 For more content from click HERE: 🤍top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: 🤍 Follow Top Channel on Instagram HERE: 🤍 Follow Top Channel on Twitter HERE: 🤍 #MëLërTëFlas#TopChannel

Назад
Что ищут прямо сейчас на
donald veshaj free지아 как выставить метки грм нива mqb 果汁 ሊኖሩን የሚገቡ አፖች Coahuila NA 245 by polls xenoblade chronicles sk 游戲 jcb 합병 Прокладка клапанной крышки جين Menzuma ridgeline escalade плагиат 黄渤